Ειδικά για την πιο ευτυχισμένη νύχτα της ζωής σας, αυτή του γάμου σας, ο οίκος TSOURANI έχει διαρκώς συλλογή που παραπέμπει σε ρομαντικά νυφικά χειροποίητα, χρησιμοποιεί τα καλύτερα υφάσματα και υλικά της ευρωπαϊκής αγοράς, τα οποία ράβονται σύμφωνα με τις διαστάσεις του σωματότυπου σας προκειμένου να υπάρχει η τέλεια εφαρμογή.

Υπάρχουν όμως και αρκετά έτοιμα, υπέροχα νυφικά.  Επιλεγμένα από συνεργαζόμενες κατ αποκλειστικότητα για όλη την Ελλάδα εταιρείες, οίκους μόδας του εξωτερικού. Η επιτυχία του ατελιέ μας στηρίζεται  στην υψηλή ποιότητα και τον άψογο σχεδιασμό των φορεμάτων.  Παράλληλα “Η κοπέλα που θα έρθει σε εμάς”, λένε οι υπεύθυνοι, “θα τύχει ξεχωριστής μεταχείρισης, αφού και η ίδια είναι μοναδική.

Σε αυτό δεν κάνουμε συμβιβασμούς. Πάντα προσαρμόζουμε το ύφος του νυφικού φορέματος στην προσωπικότητα της νύφης.

Γι’αυτό και απευθυνόμαστε σε όλες τις κοπέλες, ανεξαρτήτως ηλικίας, τρόπου ζωής, επαγγέλματος και σωματικού τύπου”.

Το ατελιέ TSOURANI προτείνει ρομαντικά νυφικά, χειροποίητα, αισθησιακά, αέρινα. Τα νυφικά μας τονίζουν τη θηλυκότητα της γυναίκας και ταυτόχρονα την κάνουν δυναμική, μα πάνω απο όλα θηλυκή.

Καθαρές γραμμές, κομψές και λιτές φόρμες και φίνες λεπτομέρειες χαρακτηρίζουν όλες τις δημιουργίες.

Επιλέξτε ή δημιουργήστε το φόρεμα που θα σας ταιριάζει και θα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα όταν το φοράτε.

Η άνεση που θα σας χαρίζει θα φαίνεται ακόμη και στην έκφραση του προσώπου σας, δίνοντας σας αυτοπεποίθηση και λάμψη.

Θηλυκα και αισθησιακα νυφικά φορέματα

Έχοντας για πηγή έμπνευσης την κάθε υποψήφια νύφη, και με έντονα αναπτυγμένη την αίσθηση της κομψότητας, της αρμονίας και της σχεδιαστικής πρωτοτυπίας, ο οίκος TSOURANI προτείνει και δημιουργεί μοναδικά κομμάτια ρομαντικα νυφικα για όσες γυναίκες αισθάνονται και αυτές μοναδικές. Οι νέες τάσεις της μόδας απαιτούν πια το ρούχο να μην εξυπηρετεί μόνο πρωϊνές ή βραδινές ανάγκες, αλλά να προσαρμόζεται σε ιδιοσυγκρασίες, επαγγέλματα και χαρακτήρες μετατρεπόμενο, κατά κάποιο τρόπο, σε κοινωνική και ατομική ταυτότητα. Γι’ αυτό λοιπόν, στον οίκο TSOURANI, φροντίζουν τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας να είστε ξεχωριστή.

Ρομαντικά και αέρινα Νυφικά 

bridal Tsourani

bridal Tsourani