Βραδινο φορεμα με σχισιμο

Βραδινο φορεμα με σχισιμο

Βραδινο φορεμα με σχισιμο μπορεί να επιλέξετε ένα απλό αμάνικο φόρεμα με ευθεία τη λαιμόκοψη μακρύ μανίκι, μανίκι τρουακάρ, έξω την πλάτη οτιδήποτε πάει στο πάνω μέρος του σώματός σας.

Κάτω επιλέξτε μία Pencil διάθεση στο κάτω μέρος του φορέματος σας με ένα ωραίο βαθύ σχίσιμο.
Μέχρι πάνω το μηρό ή όπου βολεύει την καθεμία σας και όπου αισθάνεται άνετα η καθεμία.

Οπωσδήποτε μαύρο λεπτό καλσόν και όχι τόσο πολύ δικτυωτό.

Σκεφτείτε ότι μία μίντι διάθεση Μπορεί να είναι και ultra βραδινή.

Φυσικά μπορείτε να το στολίσετε με πέδιλα, με γόβες, με Mary Jane’s, με μπαρέτα μπροστά. Φυσικά με ότι πηγαίνει στο πόδι σας και είναι κομψό και βραδινό.

Βραδινο φορεμα με σχισιμο, θα ήταν μία πολύ ωραία ιδέα να διαλέξετε ένα maxi φόρεμα, μέχρι το πάτωμα.

Το οποίο να έχει μια  ευθεία γραμμή στο σώμα σας.

Φυσικά θα είναι παρα πολύ ωραίο να έχει πενσούλες στη μέση για να βλέπουμε και να έχουμε μία πολύ ωραία αίσθηση κλεψύδρας μπορεί να είναι κλειστό με μακρύ μανίκι.

 

 

 

βραδινο φορεμα με σχισιμο

βραδινο φορεμα με σχισιμο

Για μια βραδινή εμφάνιση με αδιαφανές οπακ καλσόν φυσικά και θα θέλατε να επιλέξετε μινι γιατί το καλσόν βοηθάει να φαίνονται πιο λεπτά, μακριά και πιο καλλίγραμμα τα πόδια μας. Όμως μπορείτε επίσης να επιλέξετε και midi και maxi με πάρα πολύ έντονο σκίσιμο που πάντα ένα οπακ καλσόν μαύρου ή και άλλου χρώματος ισορροπεί. Σκεφτείτε την πιθανότητα μια κόκκινη maxi φούστα με πολύ ψηλό σχίσιμο και κόκκινο οπακ καλσόν…. Υπέροχη ιδέα.
Ανοιχτή πλάτη

Η ανοιχτή πλάτη μπορεί να είναι και πιο γυμνό με σπαγγέτι στραπ ή κρουαζε μπροστά όμως δεν θα πρέπει να έχει κανένα  σχίσιμο.

φορεμα βραδινο με σχισιμο

φορεμα βραδινο με σχισιμο Atelier Tsourani

θα βάλετε ψηλοτάκουνα.

Θα έχει ένα πολύ πολύ ωραίο και έντονο σχίσιμο στο πίσω μέρος του φορέματος και αυτό δίνει τη διάθεσή της κολώνας.

Ψηλώνει τη γυναίκα, την λεπταίνει και τη φτάνει στο Θεό.

 

Robe chemisier

Μία άλλη Ωραία ιδέα για βραδινό φόρεμα με σχίσιμο είναι το κλασσικό Robe chemisier.

Καλά διαβάσατε όμως σε σατέν ματιέρα για να είναι και λίγο πιο επίσημο.

Σε ένα βαθύ χρώμα όπως κυπαρισσί, μπορντό, μπλε nuit ή ακόμη και μαύρο Θα θέλαμε ιδανικά ωραίο στενεμένο μεσάκι με πολυ ωραία ζώνη και ένα βαθύ σχίσιμο στο πλάι.

Για αυτές που δεν θέλετε να τολμήσετε να βγάλετε το πόδι έξω, σας έχουμε τη λύση :

Επιλέξτε ένα ντεμι οπακ καλσόν στο χρώμα του παπουτσιού.

Δηλαδή εάν επιλέξετε ένα κυπαρισσί σκούρο χρώμα ή και κόκκινο.

Να βάλετε ένα μπορντό καλσόν σε συνδυασμό με μπορντό παπούτσι  είτε σε μποτάκι είτε σε μπότα, είτε σε γόβα.

Αυτά για το καλοκαίρι…

Διότι για τη χειμερινή εποχή

που θα πρέπει να φορέσετε βραδινο φορεμα με σχισιμο,

θα πρέπει να φροντίσετε να βρείτε ένα σωστό και πολύ εντυπωσιακό πανωφόρι.
Φυσικά το μαύρο παλτό, η μαύρη γούνα, είναι αποδεκτά.

Πάρα πολύ ωραία και χρήσιμα και για την ντουλάπα σας αλλά και για τη βραδιά που θα αποφασίσετε να το βάλετε να βγείτε έξω.

Όμως σκεφτείτε ότι τα ανοιχτά σε χρώμα πανωφόρια,

όπως γκρι αρζάν, δηλαδή ασημογκρι, off white. Που να έχει μέσα λίγο γκρι ή ακόμη και μπεζ να έχει ας πούμε ασημένιες κλωστές.

Να είναι tweed να έχει μέσα κλωστές μπεζ ασημί ή εκρού ζαχαρί.

Είναι λύσεις που δίνουν χρώμα.

Δίνουν φως και λάμψη σε ένα μαύρο ή λίγο σκούρο βραδινό ντύσιμο.

βραδινο φορεμα με σχισιμο

βραδινο φορεμα με σχισιμο

Φόρεμα σατεν ελαστικο.με σχίσιμο – Βραδινό φόρεμα με σχίσιμο μπορεί να επιλέξετε ένα απλό αμάνικο φόρεμα με ευθεία τη λαιμόκοψη μακρύ μανίκι.

Μανίκι τρουακάρ με έξω την πλάτη. Οτιδήποτε πάει στο πάνω μέρος του σώματός σας.

Και κάτω επιλέξτε μία Pencil διάθεση στο κάτω μέρος του φορέματος σας με ένα ωραίο βαθύ σχίσιμο μέχρι πάνω το μηρό ή όπου βολεύει την καθεμία σας και όπου αισθάνεται άνετα η καθεμια.

Πως θα το συνδυάσετε

Θέλω οπωσδήποτε μαύρο λεπτό καλσόν και όχι τόσο πολύ δικτυωτό Και σκεφτείτε ότι μία μίντι διάθεση Μπορεί να είναι και Ultra βραδινή φυσικά μπορείτε να το σετάρετε με πέδιλα με γόβες με Mary Jane’s με μπαρέτα μπροστά και φυσικά με ότι πηγαίνει στο πόδι σας και είναι κομψό και βραδινό

Φόρεμα σατεν ελαστικο – Βραδινό φόρεμα με σχίσιμο θα ήταν μία πολύ ωραία ιδέα να διαλέξετε ένα maxi φόρεμα μέχρι το πάτωμα το οποίο να έχει μια  ευθεία γραμμή στο σώμα σας.

Φυσικά θα είναι παρα πολύ ωραίο να έχει πενσούλες στη μέση για να βλέπουμε και να έχουμε μία πολύ ωραία αίσθηση κλεψύδρας.

Μπορεί να είναι κλειστό με μακρύ μανίκι.  Και ανοιχτή πλάτη.

Μπορεί να είναι και πιο γυμνό με σπαγγέτι λεπτό στραπ ή κρουαζε μπροστά.

Όμως δεν θα πρέπει να έχει κανένα  σχίσιμο.

Θα βάλετε και ψηλοτάκουνα και θα έχει ένα πολύ πολύ ωραίο και έντονο σχίσιμο στο πίσω μέρος του φορέματος.

Και αυτό δίνει την αίσθηση της ευθυτενούς κολώνας στη γυναίκα.  Την ψηλώνει και τη λεπταίνει και τη φτάνει στο Θεό.
Μία άλλη Ωραία ιδέα για το Φόρεμα σατεν ελαστικο με σχίσιμο –  βραδινό φόρεμα με σχίσιμο είναι το κλασσικό Robe chemisier.
Καλά διαβάσατε όμως σε σατέν ματιέρα.

Για να είναι και λίγο πιο  επίσημο και σε ένα βαθύ χρώμα όπως Κυπαρίσσι, μπορντό, μπλε nuit ή ακόμη και μαύρο.

Θα θέλαμε ιδανικά ωραίο στενεμένο μεσάκι με πολυ ωραία ζώνη και ένα βαθύ σχίσιμο στο πλάι.

Για αυτές που δεν θέλετε να τολμήσετε να βγάλετε το πόδι έξω,  σας έχουμε τη λύση :

επιλέξτε ένα ντεμι οπακ καλσόν στο χρώμα του παπουτσιού.
Δηλαδή εάν επιλέξετε ένα Κυπαρίσσι σκούρο χρώμα ή και κόκκινο να βάλετε ένα μπορντό καλσόν σε συνδυασμό με μπορντό παπούτσι  είτε σε μποτάκι είτε σε μπότα είτε σε γόβα.

Μπορντώ

Συνήθως αγαπημένη σας επιλογή με το μπορντώ είναι το μαύρο και δεν είναι λάθος απλά είναι λίγο βαρετό.

Αν θέλετε να υπερέχετε στυλιστικά γιατί όχι να μη δοκιμάσετε θαλασσί, κεραμιδί, πετρόλ, πράσινο και βεβαίως λευκό και μπεζ.

Φέτος σας έχω ξαναπεί ότι τα λευκά αξεσουάρ είναι μεγάλη τάση κ μεγάλη μόδα. Γιατί όχι να μη τα συνδυάσετε με τα μπορντώ ενδύματα σας?  Για σας που θέλετε να τολμήσετε και να δώσετε μια διαφορετική προσωπική στυλιστική σφραγίδα τολμήστε να φορέσετε το μπορντώ φόρεμα σας με ολόλευκα ankle boots

 

Γηινες αποχρωσεις ολες τις εποχες

 

Για μια σαγηνευτική εμφάνιση σε γηινες αποχρωσεις επιλέξτε μία δερμάτινη καπαρντίνα μέχρι τη μέση της γάμπας το δέρμα φοριέται πολύ ευχάριστα την άνοιξη και να το επιλέγετε γιατί είναι κομψό και κρατάει και λίγο την ψυχρούλα μακριά,  που κατά τη διάρκεια της άνοιξης υπάρχει ειδικά τα ανοιξιάτικα βραδάκια.

Δερμα σε γηινες αποχρωσεις

Επιπλέον εφόσον  επικεντρωθείτε στο δέρμα σε γηινες αποχρωσεις όπως πχ το  καφέ θα είναι πάρα πολύ λουσάτο, σέξι και ταυτόχρονα πάρα-πάρα πολύ κομψό.  Επιλέξτε μια ψηλόμεση σοκολά φούστα midi ή mini  αναλόγως το πόδι και την όρεξή σας. Προτιμητέο να είναι μέχρι τη μέση της γάμπας.

Συνδυάστε την με ψηλό τακούνι μπεζ nude ή καφέ ίδιο χρώμα γόβα.ή με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα καφέ, μπεζ πέδιλα.
Απο πάνω επιλέξτε ένα λεπτό μπεζ ή καμηλό στην πιο ανοιχτή του έκδοση  rib ζιβάγκο.  Πολυ λεπτο πουλοβερακι
με ή χωρίς ώμο αναλογως το στηθος σας.
Από πάνω σεταρετε μία δερμάτινη σε ίσιο πατρον σοκολά καπαρντίνα δηλαδή στο ίδιο χρώμα με τη φούστα που έχετε επιλέξει.

Επιλέξτε συνδυασμούς σε γηινες αποχρωσεις

Από μέσα σεταρετε ενα αμάνικο ανοιξιατικο πλεκτό σε dusty pink ψηλόμεση μίνι σοκολά φούστα  ή αν δεν το επιτρέπει το γαμπάκι σας επιλέξτε midi  ή και κλοςς  μέχρι τη μέση της γάμπας.
Μία καφέ κρόκο σε πολύ ιδιαίτερο σχήμα τσάντα.  Την οποία κρατάς Ευχάριστα και το πρωί Αλλά μέχρι το βράδυ.  Στέκεται υπέροχα.  Επειδή  έχει και ένα  ιδιαίτερο κοκκάλινο στήριγμα τύπου αλυσίδα.

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τακούνι και Όχι πάρα πολύ ψηλά για να αντέχετε να περπατάτε Όλη μέρα με άνεση.  Κατά προτίμηση το υπόδημα να είναι Καφέ χρώματος  με πολύ ωραία κομψά λουράκια.  Χρυσά κοσμήματα, ψηλά, λεπτά είτε βραχιολάκια με σκουλαρίκια μία υπέροχη χρωματική επιλογή.  Για να είστε σαγηνευτικές με γηινες αποχρωσεις είναι το Εκαι.
Είναι Ένα χρώμα τύπου πορτοκαλί του χώματος,  ούτε πολύ καφέ,  ούτε πολύ πορτοκάλι επιλέξτε λοιπόν ένα πολύ ωραίο σταυρωτό Εκάι κοστούμι φαρδύ με ψηλόμεση παντελόνα και αν γίνεται με πιέτα τύπου ανδρική από κάτω αντί για να επιλέξετε γόβες απλές οι οποίες πάνε καταπληκτικά θα μπορούσατε να επιλέξετε ψηλά μποτίνια με μυτερή κατά βάση μύτη.

Φυσικά μέσα από το κοστούμι θα μπορούσατε να βάλετε ένα ζιβάγκο ή ένα πουκάμισο με μία ωραία κορδέλα ή να βάλετε ένα ωραίο απλό μπεζ t-shirt ή μπεζ nude.  Φυσικά μια ωραία μπεζ, ζαχαρί καπαρντίνα,  πάντα σώζει την ημέρα.  Επιλέξτε μαύρα αιχμηρά αξεσουάρ στο Τσαντάκι για να ταιριάξουν με το μαύρο μποτίνι σας τα κοσμήματα θα μπορεί να είναι  είτε ασημένια είτε χρυσά αναλόγως με το τι επιθυμείτε.

Εναλλακτικά παντα με γηινες αποχρωσεις

Για μία Ultra sexy εμφάνιση σε γηινες αποχρωσεις,  σας έχω μία πολύ απλή λύση.  Με μίνι φόρεμα από το πρωί μέχρι το απόγευμα .  Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα υπέροχο  rib φόρεμα με πολυ ωραία κόψη χαμόγελο στο πάνω μέρος με ωραίο μακρύ μανικάκι και μήκος λίγο πάνω από το γόνατο αυτό το νέο mini που μας αρέσει πάρα πάρα πολύ.

Το χρώμα το αφήνω σε εσάς μπορεί να είναι μπεζ καμηλό ή λευκό του πάγου.  Σετάρετε το με αγαπημένο σακάκι λιγακι πιο oversized με πιο τονισμενους ωμους και πολυ ωραιο  μήκος που να είναι λίγο κάτω από τον γοφό.

Φροντίδα των ενδυμάτων μας

Μαθαίνουμε να συντηρούμε σωστά τα ρούχα μας και αυτο σημαινει και με ρουχα όπως τις καμπαρντίνες, τα παλτό και τα πλεκτά μας είτε είναι ανοιξιάτικα, είτε χειμωνιάτικα συντηρήστε σωστά τα ρούχα σας.  Να μυρίζουν ωραία να είναι μαλακά και να αποφεύγετε να έχουν πάνω τους κομπάκια ιδιαίτερα τα rib και τα μάλλινα.
Έτσι θα φαίνονται πάντα καινούργια αν έχετε αγοράσει ένα ωραίο καμηλό παλτό,  ενα κλασσικο καμηλο παλτο συντηρήστε το σωστά και φορέστε το από μέσα με ένα καμηλό wrap dress μέχρι τη μέση της γάμπας στενεμενο το μεσακι παρα πολυ ωραια για ενα σαγηνευτικο look σε γηινες αποχρωσεις για όλες τις εποχές τόσο το Χειμώνα όσο και την Άνοιξη- Φθινόπωρο.

 

 

φούστα σε γηινες αποχρωσεις
φούστα σε γηινες αποχρωσεις
φούστα σε γηινες αποχρωσεις

Νεα συλλογη – New Collection Atelier Tsourani

Νεα συλλογη – New Collection Atelier Tsourani

Για τη νεα συλλογη – new collection 2020 της haute couture collection μας έχουμε εμπνευστεί απο τη χρυσή άμμο, τα τυρκουαζ νερά και το διαχρονικό στυλ.

Σας παρουσιάζουμε τις νεες μας προτάσεις της πιο exclusive νεα συλλογή – new collection 2020 για αυτή την καινούργια εποχή και για αυτή την νεα καλοκαιρινή περίοδο.

Ανοιξη – Καλοκαιρι

Η νεα συλλογη 2020 για το καλοκαίρι σταθερά διαχρονική και πάντα μοναδική. Παρουσιάζει κομψά – elegant σχέδια διακοσμημένα με εκλεκτές και πανέμορφες λεπτομέρειες.

Βάσει αυτών πραγματοποιείται η πολυποίκιλη προσέγγιση για την επιλογή του ατελιέ μας που αποτελεί για σας τον σωστό χώρο,

προκειμένου να αναζητήσετε το κατάλληλο ένδυμα για την κάθε εμφάνιση σας στην οποία σκοπεύετε να παρευρεθείτε.

Μια εκλεπτυσμένη και διαχρονική εικόνα έτσι ώστε οι προτάσεις της σχεδιάστριας μας

να αποτελούν μια σημαντική πηγή έμπνευσης για οποιοδήποτε επίσημο event.

Ή για οποιοδήποτε άλλο πολλά υποσχόμενο πάρτι, εκδήλωση

Ενδύματα που έχουν γίνει απο λεπτά, φινα υφάσματα όπως κεντημένο τούλι.

Χρησιμοποιημένο τόσο όσο χρειάζεται με διακριτικές διαφάνειες στα υφάσματα.

φλοραλ-βραδινη-δημιουργια-φουστα-μπλουζα atelier tsourani

 

 

φλοραλ-βραδινη-δημιουργια-φουστα-μπλουζα atelier tsourani

Μεταλλικές κεντημένες πούλιες πάνω στα υφάσματα προσδίδουν χαρακτήρα στα ενδύματα μας.

Οι σαγηνευτικές lame πτυχώσεις είναι μέρος μιας άψογα δομημένης συλλογής.

Στη νεα συλλογη – new collection υπερισχύουν μεταξύ των χρωμάτων,

το χρυσό, το ροζ της πούδρας και οι αποχρώσεις του μπλε και των τυρκουαζ σε συνδυασμό με τη διχρωμία του μαύρο – λευκού.

Η δημιουργία των σχεδίων αποτυπώνεται σε όλων των ειδών τα υφάσματα. Σετ ζακέτα με παντελόνι, κομψά, καλοραμμένα σύνολα, φόρμες, αριστοκρατικά φορέματα.

Καθώς και τα ανανεωμένα κοστούμια τα οποία έχουν γίνει σήμα κατατεθέν του ατελιέ μας.

Οι λάμψεις του φωτός αντανακλούν απο τις τρέσσες swarovski που συχνά συνδυάζονται ή συνοδεύουν τις δημιουργίες του ατελιέ μας.

Συγχρόνως και στα κλεισίματα, στις κουμπότρυπες και στις μανσέττες στις ζακέττες, σε αποκλειστικές τρέσσες στη μέση ή στη λαιμόκοψη.

Και στα χειροποίητα άνθη miguet τα οποία δίνουν αυτό το όμορφο τελικό ραφιναρισμένο φινίρισμα ένος κομψού και ντελικάτου ενδύματος.

Με λίγα λόγια μια δόση έμπνευσης και στυλ όπως θα έλεγαν και οι Γάλλοι καθώς θα αποφάσιζαν : “Je t’aime un peu, beaucoup, passionnement or a la follie”.

Σ’αγαπάω λίγο, πολύ, παθιασμένα ή τρελά!

Συγχαρητήρια!

Καλεσμένη σε εκδήλωση με evening dress βραδινό φόρεμα

Καλεσμένη σε εκδήλωση με evening dress βραδινό φόρεμα, αν δεν σας έχει τύχει ακόμα, το πιθανότερο κάποια στιγμή στο μέλλον να σας τύχει.

Το atelier Tsourani

έχει τη γνώση και την εμπειρία να σας κάνει όμορφες,

ρομαντικές και σε ορισμένες περιπτώσεις όπου και όταν χρειάζεται μεγαλοπρεπείς προτάσεις σε ενδύματα. Βραδινά φορέματα,

βραδινές τουαλέτες και coctail φορέματα ανάλογα με το στυλ της κάθε γυναίκας

θα την κάνει να νιώσει όμορφη και μοναδική φορώντας ένα απο τα φορέματα του οίκου Tsourani

σε συνεργασία με επιλεγμένους και αναγνωρισμένους Ευρωπαϊκούς οίκους μόδας.

βραδινό επίσημο φόρεμα – evening dress

Θυμηθείτε όντας καλεσμένη σε εκδήλωση με βραδινό φόρεμα να επισκεφθείτε αρχικά τον ιστότοπο της εταιρείας Tsourani

όπου θα μπορέσετε να βρείτε το βραδινό φόρεμα που έχετε δει στις πιο πρόσφατες επιδείξεις μόδας των επώνυμων οίκων της Ιταλίας – Γαλλίας

σε τιμές πολύ πολύ πιο προσιτές και σε ποιότητα ακριβώς εφάμιλλη.

Στο atelier Tsourani θα βρείτε βραδινό φόρεμα και πιο απλό για την κοπέλα ή την κυρία που δεν έχει συνηθίσει να ντύνεται επίσημα όταν είναι καλεσμένη σε εκδήλωση που απαιτεί βραδινό φόρεμα.

Κάτι πιο απλό.

Μια δαντέλα Γαλλίας με παντελόνι ή φόρμα

evening dress βραδινό επίσημο φόρεμα

cocktail-φορεμα-φλοραλ-atelier tsourani

cocktail-φορεμα-φλοραλ-atelier tsourani

Θα βρείτε μια εντυπωσιακή ονειρεμένη τουαλέτα – βραδινό φόρεμα πολυτελείας σε μοναδικά χρώματα.

Μοναδικό κομμάτι υπάρχει μόνο ένα σε κάθε συλλογή που εισάγουμε και προορίζεται για μια και μοναδική εκλεκτή μας πελάτισσα.

evening dress βραδινό επίσημο φόρεμα

Ένα παράδειγμα αποτελεί και το παραπάνω μοναδικό και στην κυριολεξία μοναδικό τεμάχιο που μόλις παρελήφθει και είναι στη συλλογή μας.

Πρόκειται για evening dress βραδινό επίσημο φόρεμα τουαλέτα.

Μεταξωτή με δαντέλα ραμμένη πάνω στο ύφασμα.

μεταξωτο-βραδινο-φορεμα atelier tsourani

μεταξωτο-βραδινο-φορεμα atelier tsourani

Το ύφασμα είναι μεταξωτό και ντεγκραντε με εξαιρετικά μοναδικές και όμορφες αποχρώσεις σε συνδυασμό χρωμάτων μωβ-πορτοκαλί-χρυσό.

Υφάσματα, χρώματα και αποχρώσεις

όπως θα δείτε όταν θα επισκεφθείτε στον ιστότοπο μας τις συλλογές μας για τα βραδινα φορέματα https://tsourani.gr/foremata/vradina-foremata θα διαπιστώσετε μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα, σε χρώματα, σε συνδυασμούς χρωμάτων με τους αντίστοιχους συνδυασμούς σε υφάσματα διαφορετικών υφών και στυλ. Συνδυάζονται το κλασσικό με το μοντέρνο για λόγους υψηλής αισθητικής και αποδίδοντας ένα καλόγουστο όμορφο αποτέλεσμα.

Για μια βραδινή εμφάνιση με αδιαφανές οπακ καλσόν φυσικά και θα θέλατε να επιλέξετε μινι γιατί το καλσόν βοηθάει να φαίνονται  πιο λεπτά, μακριά και πιο καλλίγραμμα τα πόδια μας. Όμως μπορείτε επίσης να επιλέξετε και midi και maxi με πάρα πολύ  έντονο σκίσιμο που πάντα ένα οπακ καλσόν μαύρου ή και άλλου χρώματος ισορροπεί. Σκεφτείτε την πιθανότητα μια κόκκινη maxi φούστα με πολύ ψηλό σκίσιμο και κόκκινο οπακ καλσόν…. Υπέροχη ιδέα.

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε ωραίες μονοχρωμίες. Δηλαδή : Μπορντώ πάνω στο μπορντώ, ασημένιο πάνω στο ασημένιο, κόκκινο πάνω στο κόκκινο, μαύρο πάνω στο μαύρο. Γενικά είναι πάρα πολύ ωραίο και hot τάση φέτος, να ταιριάζετε τα χρώματα μεταξύ τους, στις μονοχρωμίες τους ή να δημιουργείτε ton sur ton επιλογές. Δηλαδή δοκιμάστε να σετάρετε κόκκινο με μπορντώ μαζί όπως επίσης και όλες τις αποχρώσεις του μπλε απο πετρόλ, σκούρο μπλέ, blue navy, μπλε nuit, θαλασσί, και όλα μαζί σετάρονται μεταξύ τους και δυο χρώματα επίσης. Γιατί όχι να μη σετάρετε το χρυσό με το κίτρινο και όλες τις αποχρώσεις του πράσινου. Όλα αυτά δημιουργούν μια σύγχρονη αίσθηση του look και φυσικά διαφέρετε από όλες τις άλλες γυναίκες.

Για μια ultra μοντέρνα βραδινή εμφάνιση επιλέξτε το βελούδο. Είναι μια υπέροχη lux λύση που ταιριάζει τέλεια με πολλούς συνδυασμούς. Φυσικά μπορεί να είναι μινι, κλειστό επάνω ζιβάνγκο με μακριά μανίκια, πράσινο, μπλε, κόκκινο, μπορντώ και αντίστοιχα το καλσόν σας ή να ακολουθεί τη μονοχρωμία όπως ήδη έχουμε σημειώσει ή να είναι ένα απλό μαύρο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μποτίνια, πέδιλα, γόβες ότι πάει στη γάμπα και στο σωματότυπο της κάθε γυναίκας. Βελούδο και οπακ καλσόν ίσον επιτυχία!

https://www.instagram.com/p/B_z5w3JFnYP/
atelier tsourani latest collection haute couture evening dress

Στο atelier Tsourani

οταν θα επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στο Παγκράτι και μπορείτε να το εντοπίσετε στην αντίστοιχη σελίδα του site μας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ στους χάρτες της google https://tsourani.gr/contact

Το ονειρεμενο νυφικο σας για τη μεγαλη ημερα

έχετε σκεφτεί το ονειρεμενο νυφικο σας για τη μεγαλη ημέρα? Σας προτείνουμε κι άλλους χρωματισμούς εκτός απο αυτό σε λευκό χρώμα. Δεν είναι  απαραίτητο να είναι τόσο λευκό το νυφικο σας όσο και τα όνειρα σας.

atelier tsourani bridal ολομεταξο Ταφτα

atelier tsourani bridal ολομεταξο taffeta Γαλλίας

τα χρώματα μπορεί να ποικίλλουν

Μπορεί να είναι μπεζ της σαμπάνιας, μπορεί να είναι γκρί αρζαν πολύ ανοιχτό ή κάπως ασημί ή ακόμη και dusty pink αποχρώσεις οι οποίες δίνουν μια ανάλαφρη νότα και αυτά τα τελευταία είναι μια σύγχρονη και cool ιδέα.

αξεσουαρ

Προσπαθήστε να συνδυάσετε παπούτσι, αξεσουάρ, ανθοδέσμη και κοσμήματα, στους ίδιους τόνους. Δηλαδή, να δημιουργήσετε μια πολύ ωραία ton sur ton εικόνα.

Τα μαλλιά χτενισμένα απλά το μακιγιάζ επίσης στους ίδιους τόνους και είστε μια κούκλα και έτοιμη για το γάμο.

Εαν επιλέξετε έντονο αποκαλυπτικό χρώμα για το νυφικό σας, τότε το πατρόν και το ύφασμα του νυφικού σας θα πρέπει να είναι lux και couture.

Έτσι θα έχει μια πολύ πολύ ιδιαίτερη μορφή, ένα πολύ ωραίο πρωτότυπο σχέδιο θα είναι επιβλητικό και το ύφασμα του θα είναι μοναδικό και ποιοτικό.

atelier tsourani bridal Νυφικό στυλ boho το οποίο αποτελείται από πλούσια φούστα από μεταξωτή μουσελίνα και μπλούζα από κηπούρ δαντέλλα

atelier tsourani bridal Νυφικό στυλ boho το οποίο αποτελείται από πλούσια φούστα από μεταξωτή μουσελίνα και μπλούζα από κηπούρ δαντέλλα

Ποιοτικά, πολυτελή υφάσματα είναι πχ μια δαντέλλα chantrelle ή μετάξι, ή σαντούκ ή κάτι το οποίο να ξεχωρίζει απο όλα τα άλλα φορέματα εκείνης της ημέρας.

το ονειρεμενο νυφικο σας αρχαιοελληνικο

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε ένα αρχαιοελληνικό, επιβλητικό, ονειρεμένο νυφικο,και τότε όλα τα αξεσουαρ, τα μαλλιά, το μακιγιάζ, τα κοσμήματα αλλά και τα παπούτσια σας θα ακολουθούν την ίδια minimal γραμμή.

Αποφύγετε τις πολλές και έντονες λάμψεις στα αξεσουάρ σας.

Προτιμήστε απλά minimal αξεσουαρ όπως και απλό minimal μακιγιάζ και το ίδιο κάνετε και με τα μαλλιά σας.

Όσο πιο φυσικά και γηϊνα είναι τα μαλλιά σας τόσο το καλύτερο.

atelier-tsourani-bridal-silk-mouseline ancientgreek

atelier-tsourani-bridal-silk-mouseline ancientgreek

ας μιλήσουμε για μαλλιά και μακιγιάζ.

Τη μεγάλη ημέρα των ονείρων σας, καλό θα είναι να παραμείνετε ο εαυτός σας.

Ακόμα και αν μια απο τις πτυχές του εαυτού σας είναι να υπερβάλλετε, μπορείτε να το κάνετε. Aρκεί να πράξετε ισορροπημένα. Δηλαδή ένα έντονο μακιγιάζ θα πρέπει να πηγαίνει με ένα αντίστοιχο μαλλί και ρούχο φυσικά και αντίστροφα https://tsourani.gr/nyfika/unique-nyfika/

Φορεμα για βραδινη εξοδο

Φορεμα για το γάμο του αδερφού σας

Το φορεμα για βραδινη εξοδο είτε είστε η αδερφή του γαμπρού μπορεί να είναι όποιο αισθάνεται πιο όμορφα. Να βάλει όποιο χρώμα θέλει και αγαπάει. Εκτός βέβαια απο το λευκό που ανήκει δικαιωματικά στη νύφη.  Είτε πρόκειται για κάποιο άλλο πολλά υποσχόμενο event.

Ίσως να μην επιλέγαμε μπεζ εφόσον έχουμε συνενοηθεί ότι δεν θα είναι στις επιλογές της νύφης γιατί είναι ένα μουντό, μονότονο χρώμα και δεν δίνει την αίγλη και την ένταση που θέλουμε στην αδερφή του γαμπρού.

Αν θέλετε να κινηθείτε σε αυτές τις αποχρώσεις η επιλογή σας για φορεμα για βραδινη εξοδο θα μπορούσε να είναι σε χρώματα σαμπανιζέ, μπρονζέ , μεταλλικό έντονο γκρι και γιατί όχι αποχρώσεις της ώχρας και του εκαϊ με μεταλλικές υφές.

Φορεμα για βραδινη εξοδο

Θα μπορούσε επίσης να είναι ένα φορεμα με κεντητή δαντέλα Γαλλίας με αληθινό φτερό marabou

Φορεμα cocktail για βραδινη εξοδο

Είναι λογικό ότι σε μια τόσο ωραία περίσταση όταν παντρεύεται ο αδερφός σας θέλετε να είστε όμορφες και εντυπωσιακές με ομορφο φορεμα για βραδινη εξοδο.

Μπορείτε φυσικά να φορέσετε και έντονα χρώματα και έντονα εντυπωσιακά πατρόν τα οποία μπορεί να είναι και λίγο αποκαλυπτικά.

Όμως όσο πιο έντονο το χρώμα και αποκαλυπτικό το φόρεμα καλό είναι όλα τα άλλα να ησυχάζουν. Δηλαδή το κεφάλι και τα μαλλιά, το makeup και τα αξεσουάρ.

Όταν πρόκειται να παρευρεθείτε σε ένα γάμο σε νησί, ιδίως όταν είστε η αδερφή του γαμπρού τότε πρέπει να αποφύγετε τα τακούνια.

Γενικότερα σε νησιά και καλντερίμια και ξωκλήσια το να φοράμε τακούνι στιλέτο λεπτό και σε όποιο ύψος,είναι λίγο εκτός τόπου και χρόνου.

Αν θέλετε να προσθέσετε λίγο ύψος στο look σας επιλέξτε τις νέου τύπου εσπαντρίγιες οι οποίες είναι και κεντημένες με πετράδια, με χάντρες, με χρυσές κλωστές και μπορεί και απλικέ δαντέλλα ή αλλιώς νέου τύπου και μοντέρνες πλατφόρμες. Όχι τακούνια.

βραδινό φόρεμα 1213002 tsourani atelier

βραδινό φόρεμα  Tsourani atelier

Φορεμα για να παρευρεθείτε σε μια επίσημη εκδήλωση

Επιστρέφετε απο τη δουλειά και τυχαίνει να φοράτε ένα λευκό κρεπ  παντελόνι με ένα πουκάμισο ή ένα μαύρο τοπ και πρέπει να πάτε σε μια επίσημη πρεμιέρα στο Μέγαρο ευθύς αμέσως υπάρχει τρόπος.

Μη φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε λαμπερά κοσμήματα. Ακόμα και αυτά με όγκο και με χρώμα και με πάρα πάρα πολύ λάμψη έχουν επανέλθει πλέον στη μόδα. Λειτουργούν απίθανα με basic κομμάτια της γκαρναρόμπας μας.

Βάλτε λοιπόν στη τσάντα σας απο το πρωι λαμπερά κοσμήματα, βραχιόλια, κολλιέ, σκουλαρήκια και ένα ζευγάρι κλασσικές ψιλοτάκουνες  γόβες

Φορεμα μπλουζα παντελονι

 

Συνδυάστε το κόκκινο με το ροζ για ένα φόρεμα για βραδινή έξοδο

Όταν πρόκειται για ένα γιορτινό κάλεσμα βραδινό, είτε στο γραφείο, είτε στο κλαμπ, είτε στα μπουζούκια είτε σε σπίτι τότε υπάρχει ένα dress code λίγο πιο συγκεκριμένο. Δηλαδή μπορείτε ακόμα και να φορέσετε και να επιλέξετε ένα κόκκινο, μπορντώ μακρύ βελούδινο φόρεμα. Μπορείτε να ταιριάξετε παγιέτα με βελούδο. Σε κάθε περίπτωση το dress code είναι πιο καλοραμμένο, πιο καλό, πιο επίσημο και δίνει μια άλλη νότα στην καθημερινότητα της βραδινής μας ζωής

όταν θα βγείτε με κοριτσοπαρέα το βράδυ, είτε πάτε στα μπουζούκια, είτε σε club μην έχετε στο μυαλό σας ότι απαραίτητα πρέπει να φορέσετε φόρεμα με παγιέτα ή μινι φούστα με παγιέτα ή έστω ένα φόρεμα με λαμπερό γυαλιστερό ύφασμα. Δοκιμάστε ένα ψηλόμεσο τζίν με καμπάνα σε μαύρο ή σκούρο μπλέ και επιλέξτε απο πάνω ένα πολύ λαμπερό τοπ με ύφασμα απο παγιέτα. Φυσικά με το παντελόνι καμπάνα όχι γόβα, ή πέδιλο ή πολύ ωραίο μυτερό μποτάκι με πολύ τακούνι

για μια σικ εμφάνιση το βράδυ σε μπουζούκια ή σε ένα club με φίλες μη διστάσετε να επιλέξετε το νεο παντελόνι για φέτος το οποίο είναι ψηλόμεσο με ανδρική πιέτα και φαρδύ μακρύ έως το πάτωμα. Όποιος και να είναι ο σωματότυπος σας σίγουρα θα σας πηγαίνει.

Για μια hot βραδινή έξοδο με τις φίλες μη διστάσετε να βάλετε μποτάκια με το φόρεμα σας. Μπορεί να έχετε συνηθίσει να επιλέγετε γόβες ή ψιλοτάκουνα πέδιλα. Όμως τα ankle boots είτε με μεταλλική επιφάνεια, είτε λουστρίνι, είτε με glitter, είτε σε κάλτσα, είτε διακοσμημένα με πάρα πολλά πετράδια πέρλες και διαμάντια είναι ότι πιο hot και ότι πιο σύγχρονο μπορείτε να επιλέξετε για τη σεζόν που διανύουμε.

Καλεσμένη σε πολιτικο γαμο σε δημαρχειο ή σε νησι

Καλεσμένη σε πολιτικο γαμο σε δημαρχειο ή σε νησι

Καλεσμένη σε πολιτικο γαμο σε Δημαρχείο ή σε νησι δεν παύουμε να διατηρούμε την κομψότητα και τη φινέτσα μας επειδή πρόκειται για πολιτικο γαμο και όχι για θρησκευτικό

Καλεσμένη στον πολιτικο γαμο

 Αν επιλέξουμε να φορέσουμε φούστα, καλό είναι να έχουμε υπόψη ότι η επιλογή της φούστας που θα βάλουμε θα εξαρτηθεί απο το μήκος της. Το μήκος δεν πρέπει ποτέ να έχει το μήκος της είναι mini φούστας. Το καλό μήκος είναι μέχρι το γόνατο ή μέχρι τη μέση της γάμπας.

Εκτός του ότι κολακεύει όλα τα πόδια των γυναικών, και τα γόνατα, η αλήθεια είναι ότι ανεξαρτήτως του υφάσματος που θα επιλέξετε,  όταν είναι αυτό το μήκος midi ή μέχρι το γόνατο η φούστα φαίνεται πιο λουσάτη και πιο κομψή.

Καλεσμένη το καλοκαίρι σε πολιτικο γαμο

Μια υπέροχη ιδέα για κάλεσμα σε πολιτικο γαμο είναι να επιλέξετε παστελ και ανοιχτές αποχρώσεις στα ρούχα σας. Φόρεμα cocktail μέχρι το γόνατο ή midi, ένα κοστούμι, ένα ταγιέρ, είναι μια φανταστική ιδέα γιατί απογειώνει το look, δίνει φρεσκάδα και σας φωτίζει. Μη ξεχνάτε είναι η τέλεια ευκαιρία να σετάρετε επιτέλους τις αγαπημένες σας μπεζ-nude γόβες

ως καλεσμένη σε πολιτικο γαμο μια πολύ ωραία σύγχρονη και διαχρονική ιδέα, είναι να φορέσετε ένα κοστούμι κλασσικό ή ακόμα και ένα μοντέρνο ταγιέρ που αδιαμφισβήτητα θα είναι μονόχρωμο. Είτε σε μωβ, μπλέ, μαύρο, λευκό ακόμα και ένα παλ ροζ, όλα τα παστελ επιτρέπονται σε ένα τέτοιο event για τα κοστούμια ξέρετε πλέον είτε είναι πιο boxy σταυρωτά ή αντρικά είτε πιο μεσάτα και γυναικεία δεν χάνουν ποτέ την αίγλη τους και το σικ τους.

Όταν είσαστε καλεσμένη σε ένα γάμο στο Δημαρχείο καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πολύ λαμπερά τσαντάκια όπως και αξεσουάρ. Επειδή είθιστε αυτοί οι γάμοι να πραγματοποιούνται πρωϊ ή μεσημέρι είναι λίγο άκυρο να εμφανιστείτε με πολύ πολύ λαμπερά λαμέ ρούχα ή και αξεσουάρ

κάθε χρόνο η παλέττα τον χειμώνα όσον αφορά το χρώμα φυσικά, αλλάζει και μεταβάλλεται.

Πολιτικος γαμος τον χειμώνα

Μια υπέροχη ιδέα για κάλεσμα σε πολιτικο γαμο ακόμα και αν είναι χειμώνας είναι να επιλέξετε παστελ και ανοιχτές αποχρώσεις στα ρούχα σας. Είτε στο παλτό,το κοστούμι, το ταγιέρ σας, είναι μια φανταστική ιδέα γιατί ομοίως  απογειώνει το look, δίνει φρεσκάδα και σας φωτίζει.

 

cocktail dress Atelier Tsourani

Πάντα όμως τα χρώματα τον χειμώνα είναι πιο πλούσια, πιο σκούρα και λίγο πιο βαθιά. Αν θέλετε λοιπόν να επιλέξετε χρώματα τον χειμώνα καλά θα κάνετε να συνδυάσετε δυο χρώματα μαζί. Αλλά θα πρέπει να είναι ένα ψυχρό κ ένα ζεστό. Μην ταιριάζετε δυο ψυχρά ή δυο ζεστά μαζί γιατί το αποτέλεσμα θα βγει λίγο στημένο.

βραδινό φόρεμα 1213002 tsourani atelier

βραδινό φόρεμα 1213002 tsourani atelier

Μια υπέροχη και πολύ σύγχρονη ιδέα για να προσθέσετε χρώμα στην εμφάνιση σας το χειμώνα είναι να χρησιμοποιήσετε fluo πινελιές σε κατα τα άλλα ψυχρές επιλογές. Δηλαδή φορώντας total γκρι ή total black ή μπλέ ή και μωβ και να πετάξετε στα αξεσουάρ ή σε κάποιο απο τα ρούχα σας fluoείτε πορτοκαλί, είτε λεμονί, είτε φούξια, είτε lime γιατί όχι https://tsourani.gr/foremata/cocktail-foremata/

Μια άλλη επιλογή θα ήταν να προτιμήσετε ένα  σατέν φόρεμα κατά προτίμηση στο χρώμα του πάγου ή σε ωραια  παστέλς ή σε ενα ωραιο Εκαϊ-Πορτοκαλί
Με έναν ώμο το οποίο να έχει ενα volume  λίγο όγκο το μανίκι ή και να μην εχει να ειναι μανικακι   Προσπαθήστε να είναι λοξά κομμένο και να στενεύει ωραία τη μέση σας κάτι ωραίο απλο, λιτό και απέριττο στο κομμάτι του Πατρόν όμως που έχει ωραία ματιέρα και ιδιαίτερο πατρόν που σας πηγαίνει και αναδεικνύει τα ωραία σας σημεία από κάτω Φυσικά επιλέξτε πέδιλα έντονα διακοσμημένα Και γιατί όχι ασημένια με ωραία κορδόνια οπωσδήποτε σκουλαρίκια βραχιόλια και δαχτυλίδια και προσοχή στα μαλλιά δεν θέλουμε βαρετά μαλλιά Κουμπαράς αλλά θέλουμε μία ωραία δυναμική γυναίκα που παίρνει την ευθύνη να παντρέψει την καλύτερή της φίλη

Η αδερφη του γαμπρου στο γαμο

Στο γαμο του αδερφου σας

μπορείτε να βάλετε όποιο χρώμα θέλετε και αγαπάτε. Εκτός βέβαια απο το λευκό που ανήκει δικαιωματικά στη νύφη. Η αδερφη του γαμπρου στο γαμο έχει μια ιδιαίτερη θέση.   Ίσως να μην επιλέγαμε μπεζ εφόσον έχουμε συνεννοηθεί ότι δεν θα είναι στις επιλογές της νύφης γιατί είναι ένα μουντό, μονότονο χρώμα και δεν δίνει την αίγλη και την ένταση που θέλουμε στην αδερφή του γαμπρού. Αν θέλετε να κινηθείτε σε αυτές τις αποχρώσεις τότε επιλέξτε σαμπανιζέ, μπρονζέ , μεταλλικό έντονο γκρι και γιατί όχι αποχρώσεις της ώχρας και του εκαϊ με μεταλλικές υφές.

Εξωτική ομορφιά

Για εσάς που έχετε εξωτική ομορφιά επιλέξτε χρώματα τα οποία είναι κοντά στην επιδερμίδα σας : Εκαϊ, τερακόττα, μπρονζέ, μπεζ nude σε χρυσούς τόνους, αν όμως αγαπάτε πολύ το χρώμα, τότε επιλέξτε απόλυτες μονοχρωμίες σε όποιο χρώμα και αν σας παει. Πράσινο, κόκκινο,κίτρινο είτε λευκό ή το κλασσικό μαύρο.

 

cocktail φορεμα

 

βραδινο φορεμα

Αξεσουάρ

Είναι λογικό ότι σε μια τόσο ωραία περίσταση όταν παντρεύεται ο αδερφός σας η αδερφη του γαμπρου στο γαμο καλό είναι να είναι όμορφη και εντυπωσιακή. Μπορείτε φυσικά να φορέσετε και έντονα χρώματα και έντονα εντυπωσιακά πατρόν τα οποία μπορεί να είναι και λίγο αποκαλυπτικά. Όμως όσο πιο έντονο το χρώμα και αποκαλυπτικό το φόρεμα καλό είναι όλα τα άλλα να ησυχάζουν. Δηλαδή το κεφάλι και τα μαλλιά, το makeup και τα αξεσουάρ.

 

evening dress Atelier Tsourani

Όταν έχουμε πιο βαριές γάμπες προσπαθούμε και επιλέγουμε midi φούστες αυστηρά, όχι πολύ στενές, αλλά ούτε και πολύ φαρδιές. Προσοχή αποφύγετε τις ασύμμετρες φούστες γιατί δυστυχώς προσθέτουν όγκο και δεν αγκαλιάζουν τις καμπύλες και τα πόδια σας σωστά.Επίσης πολύ σημαντικό να μη φοράτε τακούνια στιλέτο πάρα πολύ λεπτά αλλά να δίνετε λίγο πάχος στο τακούνι γιατί αυτό κολακεύει τις γάμπες σας.

Η αδερφη του γαμπρου στο γαμο σε νησί

Όταν πρόκειται να παρευρεθείτε σε ένα γάμο σε νησί, ιδίως όταν είστε η αδερφη του γαμπρου στο γαμο τότε πρέπει να αποφύγετε τα τακούνια. Γενικότερα σε νησιά και καλντερίμια και ξωκλήσια το να φοράμε τακούνι στιλέτο λεπτό και σε όποιο ύψος,είναι λίγο εκτός τόπου και χρόνου. Αν θέλετε να προσθέσετε λίγο ύψος στο look σας επιλέξτε τις νέου τύπου εσπαντρίγιες οι οποίες είναι και κεντημένες με πετράδια, με χάντρες, με χρυσές κλωστές και μπορεί και απλικέ δαντέλλα ή αλλιώς νέου τύπου και μοντέρνες πλατφόρμες. Όχι τακούνια https://tsourani.gr/foremata/cocktail-foremata/

βραδινό φόρεμα 1220042 tsourani atelier

βραδινό φόρεμα 1220042 tsourani atelier

Βραδινό φόρεμα με σχίσιμο θα ήταν μία πολύ ωραία ιδέα να διαλέξετε ένα maxi φόρεμα μέχρι το πάτωμα το οποίο να έχει μια  ευθεία γραμμή στο σώμα σας φυσικά θα είναι παρα πολύ ωραίο να έχει πενσούλες στη μέση για να βλέπουμε και να έχουμε μία πολύ ωραία αίσθηση κλεψύδρας μπορεί να είναι κλειστό με μακρύ μανίκι Και ανοιχτή πλάτη μπορεί να είναι και πιο γυμνό με σπαγγέτι στραπ ή κρουαζε μπροστά όμως δεν θα πρέπει να έχει κανένα  σχίσιμο θα βάλετε και ψηλοτάκουνα και θα έχει ένα πολύ πολύ ωραίο και έντονο σχίσιμο στο πίσω μέρος του φορέματος και αυτό δίνει τη διάθεσή της κολώνας τη γυναίκα την ψηλώνει και τη λεπταίνει και τη φτάνει στο Θεό
Μία άλλη Ωραία ιδέα για βραδινό φόρεμα με σχίσιμο είναι το κλασσικό Robe chemisier
Καλά διαβάσατε όμως σε σατέν ματιέρα για να είναι και λίγο πιο  επίσημο και σε ένα βαθύ χρώμα όπως Κυπαρίσσι μπορντό μπλε nuit ή ακόμη και μαύρο Θα θέλαμε ιδανικά ωραίο στενεμένο μεσάκι με πολυ ωραία ζώνη και ένα βαθύ σχίσιμο στο πλάι
Για αυτές που δεν θέλετε να τολμήσετε να βγάλετε το πόδι έξω σας έχουμε τη λύση : επιλέξτε ένα ντεμι οπακ καλσόν στο χρώμα του παπουτσιού
Δηλαδή εάν επιλέξετε ένα ένα Κυπαρίσσι σκούρο χρώμα ή και κόκκινο να βάλετε ένα μπορντό καλσόν σε συνδυασμό με μπορντό παπούτσι  είτε σε μποτάκι είτε σε μπότα είτε σε γόβα

Αυτά για το καλοκαίρι

 

Καλεσμένη σε Επίσημο Γάμο με βραδινό φόρεμα τουαλέτα

Βραδινό φόρεμα τουαλέτα

Βραδινός γάμος

Όταν είσαστε καλεσμένες σε ένα επίσημο και βραδινό γάμο, τότε είναι η ώρα να επιλέξετε πολυτελή υφάσματα για το βραδινό φόρεμα τουαλέτα σας.

Λάμψεις, χρυσές κλωστές, απλικέ δαντέλα, κεντημένα ή με πέρλες πετράδια, παγιέτες,

ότι λάμπει, έχει ωραίες μεταλλικές επιφάνειες και σας πηγαίνει φυσικά στο σωματότυπο

και στην επιδερμίδα σας τονικά.

Μην έχετε στο μυαλό σας ότι σε ένα τέτοιο κάλεσμα θα πρέπει να φορέσετε απαραίτητα maxi, δοκιμάστε νεα μήκη μέχρι το γόνατο ή και midi, βέβαια, το βραδινό φόρεμα που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι καλοραμμένο.

Νεα τάση

Μια νεα hot ταση, για το φετινό καλοκαίρι, για τις grande και βραδινές σας εμφανίσεις κορίτσια, είναι τα φτερά.

 

cocktail φόρεμα με φτερα marabou

Είτε στο τελείωμα της λαιμόκοψης, των μανικιών και της φούστας σας, είναι ultra μοντέρνο και πολύ πολύ σικ

Όταν είσαστε καλεσμένες σε έναν επίσημο γάμο, είτε γενικότερα σε ένα grande κάλεσμα, τότε ήρθε η ώρα, να βγάλετε τα λαμπερά και μεγάλα κοσμήματα σας.

Αξεσουαρ

Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο κολιέ, chandelier σκουλαρίκια, μεγάλα cocktail rings και βραχιόλια, είναι η τέλεια στιγμή, για να τα φορέσετε.

Προσέξτε όμως όχι όλα μαζί και αν θέλετε να τα σετάρετε μεταξύ τους αρμονικά και ισορροπημένα.

Αν επιλέξετε μεγάλα κοσμήματα, τότε το κεφάλι θα πρέπει να παραμείνει ήσυχο.

Όχι υπερβολικούς όγκους στα μαλλιά όπως και πολύ έντονο make up.

Όταν έχετε σώμα kim kardashian τότε θα πρέπει να ντύνεστε σαν και αυτή.

Η kim kardashian δεν αφήνει ποτέ τη μέση της ατόνιστη.

Τονίζουμε λοιπόν πολύ έντονα τη μέση, αγκαλιάζουμε όμορφα το ντεκολτέ με κρουαζέ λύσεις ή body τα οποία έχουνε το εφέτου κορσέ, επίσης φοράμε μακριές λύσεις στις φούστες, φαρδιά παντελόνια και πάντα ψιλόμεσα.

Βραδινό φόρεμα τουαλέτα

‘Οσον αφορά στα ψηλοτάκουνα παπούτσια σας τότε θα πρέπει να προσέχετε και το μήκος της φούστας που επιλέγετε.

Αυστηρά midi αν έχετε όμορφα γόνατα,γιατί όχι και ένα μινι πάνω απο το γόνατο,αλλά γενικά αν είναι λίγο πιο βαριές οι γάμπες σας και πιο πλατιά τα γόνατα σας αποφύγετε αυτό το μήκος

Οι midi φούστες και το βραδινό φόρεμα τουαλέτα, cocktail φόρεμα, είτε λίγο πιο κάτω απο το γόνατο, είτε πιο σωστά στη μέση της γάμπας είναι το μήκος που κολακεύει σχεδόν όλες τις γυναίκες και είναι ότι πιο hotγια τη φετινή σεζόν.

Προσοχή θέλουμε ψηλοτάκουνα λεπτά παπούτσια για να αναδείξουμε παραπάνω τις γάμπες και τα πόδια μας να τα λεπτύνουμε και να τα ψηλώσουμε.

Ένα λεπτό μαύρο καλσόν με ραφή πίσω ή λεπτό διχτυωτό είναι το κερασάκι στην τούρτα

Εαν έχετε πιο βαριές γάμπες καλά θα κάνετε να επιλέξετε μια maxi φούστα ή φόρεμα όμως το μήκος της να σταματάει λίγο πάνω απο τον αστράγαλο. Αυτό είναι ένα πάρα πολύ ωραίο εφε στη γάμπα σας ιδιαίτερα αμα το σετάρετε με ωραία λεπτά ψηλοτάκουνα

Το mini είναι ένα μήκος φούστας ή φορέματος το οποίο ταιριάζει σε πολύ ψηλά και λεπτά πόδια και βεβαίως σε συγκεκριμένες ηλικίες.

Βέβαια αν έχετε προβληματικές γάμπες και ανησυχείτε μια εκπληκτική λύση είναι να βάλετε για χειμερινή εμφάνιση μπότες over the knee σε οποιοδήποτε μήκος φούστας και αν επιλέξετε αρκεί να μην είναι κολλητή πάνω στο σώμα και να έχει μια 70’s διάθεση και πατρόν

Για εσάς που είστε λίγο πιο μικρόσωμες καλό είναι να επιλέξετε μια mini φούστα.

cocktail επιλογές

Προσοχή όμως μη σετάρετε τη mini φούστα ή το φόρεμα με ψηλές μπότες over the knee γιατί θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα και θα φαίνεστε ακόμα πιο μικρόσωμες όπως επίσης και πάρα πολύ έντονα τακούνια πολύ χοντρά, ψηλά τακούνια με πλατφόρμες γιατί και αυτό θα φέρει το αποτέλεσμα που δεν θέλουμε.

Βρείτε λοιπόν τη χρυσή τομή στα παπούτσια ενα λεπτό κλασσικό με πολύ μικρό τακούνι όμορφου ύψους για το πόδι σας και θα κερδίσετε το παιχνίδιhttps://tsourani.gr/foremata/vradina-foremata/

ΠΟΤΕ ΝΑ ΡΑΨΩ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΟΥ;

ΠΟΤΕ ΝΑ ΡΑΨΩ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΟΥ;

Το Νυφικό Μου

Πολύ συχνά οι μέλλουσες νύφες μας ρωτάνε: “Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαλέξω και να ράψω το νυφικό μου;” Μα, φυσικά μόλις ορίσετε την ημερομηνία του γάμου σας.

Μετά την πρόταση γάμου ακολουθεί και η επιλογή για την ιδανική ημερομηνία γάμου. Αρχικά θα χρειαστεί να αποφασίσετε αν ο γάμος θα γίνει την άνοιξη ή το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο ή ακόμα και τον χειμώνα. Ξεκινώντας απο την εποχή, γρήγορα ξεκαθαρίζει μέσα μας και τις επιλογές που θα εξερευνήσουμε.

 

Πότε να διαλέξω νυφικό;

Πολλές νύφες προτιμούν να ράψουν το δικό τους, μοναδικό νυφικό, ακριβώς πάνω στο σώμα τους. Αυτό χρειάζεται χρόνο για να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία επιλογής ύφους, υφασμάτων, μοντέλου, πρόβες και των κατάλληλων νυφικών αξεσουάρ.

Το νυφικό είναι η καρδιά του γάμου. Από το νυφικό φόρεμα διαμορφώνεται όλο το στυλ και το ύφος του γάμου. Δεν είναι τυχαίο που συχνά λέμε πως η νύφη είναι η σταρ της ημέρας! Ενα μοντέρνο νυφικό θα δημιουργήσει έναν πιο μοντέρνο γάμο. Ενώ ένα κλασικό νυφικό θα δώσει μια πιο κλασική προσέγγιση στο στήσιμο του γάμου.

Από που να ξεκινήσω για να βρω το νυφικό μου;

Τουλάχιστον 6 μήνες πριν την μεγάλη μέρα κάντε μια γρήγορη έρευνα στα περιοδικά νυφικής μόδας και σημειώστε ποια νυφικά σας έχουν ξετρελάνει. Σε περίπτωση που έχετε εντυπωσιαστεί από το νυφικό κάποιας φίλης σας, ρωτήστε την που το έραψε. Εχει μεγάλη σημασία να ξέρετε, σε γενικές γραμμές, ποιο είναι το ύφος που σας συγκινεί.

Αν είσαστε λάτρης της τεχνολογίας, μπορείτε να κάνετε έρευνα στο διαδίκτυο με λέξεις κλειδιά όπως “χειροποίητα νυφικά”, “νυφικά στην Αθήνα”, “μοναδικά νυφικά”, “κλασικά νυφικά”, “μοντέρνα νυφικά”, “stylish νυφικά”, “haute couture νυφικά”, “wedding dress in Athens”, “νυφικά υψηλής ραπτικής” κλπ

Βρήκατε το νυφικό που σας έκανε να ξεχάσετε όλα τα άλλα; Τώρα ήρθε η στιγμή να το δοκιμάσετε… Τι; Ναι ακούσατε πολύ σωστά! Μπορείτε να δοκιμάσετε σχεδόν όλα τα νυφικά υψηλής ραπτικής στο κέντρο της Αθήνας! Η συλλογή του Atelier Tsourani φιλοξενεί νυφικά που θα βρείτε στο Παρίσι, στο Μιλάνο, στη Βαρκελώνη, στο Λονδίνο και την Νέα Υόρκη.

Για πάνω από 20 χρόνια έχουμε ντύσει τις πιο εντυπωσιακές νύφες της Αθήνας. Τα νυφικά φορέματα μας, έχουν ταξιδέψει σε πολλές πόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής. Επιπλέον, έχουμε δεχθεί παραγγελίες για γνωστές οικογένειες της Ελλάδας, που χρειάστηκαν να κάνουν επίσημες εμφανίσεις ως καλεσμένοι σε γάμους ή δεξιώσεις.

Πότε να ράψω το νυφικό μου - Atelier Tsourani - beautiful wedding dress

Βρήκα το νυφικό μου, τώρα τι να κάνω;

Κλείστε το πρώτο ραντεβού για να δοκιμάσετε το νυφικό που βρήκατε. Συζητήστε με την σχεδιάστρια του Ατελιέ αν θα θέλατε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Αξίζει να δοκιμάσετε και κάποιες άλλες προτάσεις γιατί πάντα ένας wedding fashion expert μπορεί να αναβαθμίσει την τελική μας εικόνα στο 100%.

Εδώ σας έχουμε μια λίστα που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε έξυπνα το χρόνο σας:

  • Αν θέλετε να αγοράσετε το νυφικό σας ή/και να το ράψετε πάνω σας ξεκινήστε την πρώτη έρευνα 6 μήνες πριν.
  • Ξεκαθαρίστε ποιό ύφος σας συγκινεί και εντοπίστε ποιές εταιρείες το έχουν.
  • Προσδιορίστε το περιθώριο που έχετε στον προυπολογισμό σας για το κόστος του νυφικού. Αν το νυφικό που λαχταράτε κοστίζει 6.000 ευρώ και το συνολικό κόστος του γάμου σας δεν το επιτρέπει, τότε θα χρειαστεί να αποκλείσετε κάποιες εταιρείες.
  • Αν θέλετε να ενοικιάσετε το νυφικό σας, κάντε έρευνα και σε αυτή την επιλογή. Αρκετές εταιρείες δεν παρέχουν την δυνατότητα ενοικίασης. Ρωτήστε αν υπάρχει η επιλογή ενοικίασης πριν κλείσετε ραντεβού. Ο χρόνος της μέλλουσας νύφης είναι πολύτιμος!
  • Συνήθως 3-4 επισκέψεις σε διαφορετικούς οίκους νυφικής μόδας είναι αρκετοί για να ξέρετε ακριβώς που θα καταλήξετε. Λογικά 4 μήνες πριν την μεγάλη μέρα, θα ξέρετε ποιο Ατελιέ καλύπτει ακριβώς αυτό που εσείς θέλετε.
  • Να ακολουθείτε με στρατιωτική πειθαρχία το πρόγραμμα οργάνωσης του γάμου σας. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και χρειάζονται να γίνουν πάρα πολλές προετοιμασίες για τη μεγάλη μέρα. (Εχετε σκεφτεί να προσλάβετε έναν wedding planner?)
  • Μην αφήνετε μεγάλα χρονικά κενά από κάθε δοκιμή και επίσκεψη που κάνετε στα διαφορετικά μαγαζιά νυφικών. Κρατάτε ξεκάθαρες σημειώσεις με το τι σας αρέσει, το κόστος, τον χρόνο παράδοσης και τον βαθμό καλής επικοινωνίας με το προσωπικο ή την σχεδιάστρια. Αν όλοι αυτοί οι παραγόντες δεν σας καλύπτουν, τότε προχωρήστε στην επόμενη επιλογή.
  • Σε περίπτωση που επιτρέπεται να βγάλετε μια φωτογραφία με το νυφικό που δοκιμάζετε, τότε να το κάνετε! Σταθείτε μπροστά στον μεγάλο καθρέπτη, χαμογελάστε και πατήστε το κλικ. Ρωτήστε το προσωπικό αν μπορείτε να ανεβάσετε στα social media την φωτογραφία. Ετσι θα ξέρετε από τις αντιδράσεις των φίλων σας αν αυτό το νυφικό σας κάνει να λάμπετε. Αυτό ισχύει για τις νύφες που δεν θέλουν να κρατήσουν μυστικό το νυφικό τους!
  • Πάρτε μαζί σας την καλύτερη σας φίλη ή τη μαμά σας ή τη θεία ή τη νονά ή την μέλλουσα πεθερά, φτάνει να εκτιμάτε βαθύτατα την γνώμη της και  την άποψη της για τη μόδα. Πάρτε σαν δεύτερη γνώμη τον κατάλληλο άνθρωπο και πάντα τον ίδιο, σε όλες τις επισκέψεις. Εδώ δεν χωράνε οι πολλές γνώμες ή οι διαφωνίες.
  • Και μια χρυσή συμβουλή: ρωτήστε την wedding fashion expert του καταστήματος αν σας πηγαίνει το νυφικό που επιλέξατε. Οι σχεδιαστές και οι wedding fashion experts δεν θέλουν απλά να πουλήσουν ένα νυφικό, θέλουν να ντύσουν και να κάνουν την νύφη τόσο όμορφη, ώστε όλες οι φίλες τους να ρωτούν “που έραψες αυτό το θεϊκό νυφικό;”
  • Συνήθως χρειάζονται 2-4 πρόβες νυφικού άρα σχεδόν 2 μήνες πριν το γάμο θα μπείτε και στις τελικές πρόβες του νυφικού που ράψατε ή ενοικιάσατε. Στο Atelier Tsourani, υπάρχει η υποδομή να δημιουργήσουμε το νυφικό των ονείρων σας εξαιρετικά γρήγορα. Σε περιπτώσεις που ο χρόνος είναι πιεστικός λόγω ειδικών συνθηκών, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης παράδοσης εντός 20 ημερών.
  • Θυμηθείτε να φορέσετε και τα νυφικά παπούτσια στην τελευταία πρόβα!
  • Επειδή ατυχήματα συμβαίνουν και μάλιστα την τελευταία στιγμή, ένα σοβαρό Ατελιέ μπορεί να διορθώσει οτι χρειαστεί άμεσα και διακριτικά. Πολλές φορές στο Atelier Tsourani, έχουμε εξαφανίσει τα σημάδια από ένα “μικρό ατύχημα” του μακιγιάζ, ακριβώς 2 μέρες πριν από το γάμο.
  • Μην ξεχνάτε πως εξίσου και η μαμά, οι αδερφές αλλά και η κουμπάρα είναι μέρος της συνολικής εικόνας του γάμου σας. Συννενοηθείτε για τις επιλογές ρούχων που θα κάνουν. Το ιδανικό θα ήταν να επιλέξετε το ίδιο Ατελιέ για να ραφτούν τα σύνολα της οικογένειας. Ετσι θα πετύχετε και πολύ καλύτερες τιμές, κατεβάζοντας σημαντικά το κόστος της οργάνωσης του γάμου.
Πότε να ράψω το νυφικό μου - Atelier Tsourani - beautiful wedding dress

Μοναδικά Νυφικά TSOURANI

Τα Νυφικά TSOURANI μπορούν να ικανοποιήσουν όλα όσα επιθυμείτε για το νυφικό σας και να σας αναδείξουν ακριβώς όπως το έχετε ονειρευτεί. ‘Ολες οι νύφες αξίζουν τον θαυμασμό την ημέρα του γάμου τους. Οι συμβουλές μόδας της Fashion Stylist & Expert κα. Σαμπρίνας Τσουράνη θα σας βοηθήσουν να λάμψετε!

Η γοητεία ενός haute couture νυφικού παραμένει πάντα στη μόδα και ντύνει τις πιο εκθαμβωτικές νύφες της Αθήνας. Ελάτε να δημιουργήσετε το δικό σας νυφικό. Κλείστε ραντεβού στο 2107018232.