Μοναδικά νυφικα ρομαντικα αερινα στον atelier μας

Νυφικό απο δαντέλλα και ανοιχτή πλάτη

Stylish νυφικό από μεταξωτο chiffon υφασμα και δαντελλα  με μια εντυπωσιακή ανοιχτή κεντημένη πλάτη

ρομαντικο αερινο νυφικο με εντυπωσιακη ανοιχτη πλάτη atelier tsourani

νυφικά ρομαντικα, αερινα με εντυπωσιακή ανοιχτή πλάτη atelier tsourani

αποτελείται απο κορσάζ μακρόταλο δαντέλλα Γαλλίας μεταξωτή, φούστα που αποτελείται απο έξι μεταξωτές φούστες απο μεταξωτό τούλι.

Συνδυάζεται με μια κουαφ απο αληθινό φτερό παραδείσιου πουλιού

συμπληρώνεται με ουρά τριών ή πέντε μέτρων κατ’ επιλογή της νύφης.

Νυφικά απο μεταξωτή μουσελίνα

Νυφικα από μεταξωτή μουσελίνα, δαντελα κορδονε και φίνα γαλλική δαντελα Chantilly

Συχνά επιλέγετε για τη μεγάλη σας μέρα απλά σε ίσια γραμμή και πολύ πολύ φίνα νυφικά.

Ήδη όμως έχω να σας πω ότι η μόδα έχει αλλάξει στα νυφικά και τα δομημένα νυφικά επανήλθαν.

Μεγάλες φούστες, μακριά μανίκια, πολυτελή υφάσματα κλειστά μέχρι επάνω εμπνευσμένα απο βασίλισσες και πριγκήπισσες παλαιοτέρων αλλά και νεοτέρων εποχών.

Πρωταγωνίστρια της έμπνευσης παραμένει η αξέχαστη πριγκήπισσα Grace Kelly. Μη φοβηθείτε λοιπόν πέπλα, κορώνες μεγάλες φούστες, πολυτελή υφάσματα, δαντέλλες αρκεί να υπάρχει μια τέλεια ισορροπία στο κεφάλι, συνδυαστικά με το φόρεμα σας.

Είναι μια πρόταση για νυφικα ρομαντικα, αερινα, με εντυπωσιακή ανοιχτή πλάτη.

Νυφικά απο δαντέλλα Γαλλίας κηπούρ

Νυφικά με ομοιόμορφη δαντέλλα κηπούρ σε όλο το σώμα και μακριά μανίκια είναι άλλη μια ενδιαφέρουσα τάση. Είναι απλικαρισμένη σε μεταξωτό τούλι. Έχει επένδυση με τούλι glitter. Το αποτέλεσμα είναι σικ, κομψό και αισθησιακό επειδή το τούλι της δαντέλλας στο χρώμα του δέρματος nude κάνει πιο έντονη την αντίθεση της λευκής δαντέλλας με χρώμα της επιδερμίδας. Συνδυάζεται με πέπλο με τελειώματα  δαντέλλας.

Αυτές είναι οι προτάσεις μας για νυφικα ρομαντικα, αερινα, με εντυπωσιακή ανοιχτή πλάτη https://tsourani.gr/nyfika/nyfika

Όσο για τα άνθη …

Η μόδα στα λουλούδια και στις ανθοδέσμες είτε γάμου, είτε και όχι έχει αλλάξει. Προσπαθείτε να επιλέγετε ένα λουλούδι ίδιου χρώματος και γενικότερα πρέπει να δώσουμε την αίσθηση στην ανθοδέσμη σας ότι είναι φρεσκοκομμένα λουλούδια χωρίς καθόλου διακόσμηση τα οποία μόλις μαζέψαμε απο τον κήπο μας και κρατάμε στο γάμο μας.