ΤΟ ATELIER TSOURANI

ATELIER TSOURANI

Το atelier TSOURANI που το όνομα του είναι συνώνυμο με την πρωτοπορία και το στυλ στο χώρο της μόδας σας παρουσιάζει τις πιο επίκαιρες συλλογές. Λαμπερές δημιουργίες με τον αέρα της διακριτικής πολυτέλειας και της κομψότητας.

Υψηλή Ραπτική στα μέτρα σας

Μπορείτε να παραγγείλετε το νυφικό ή την τουαλέτα ή τα cocktail φορέματα σας βάσει των προσωπικών σας προτιμήσεων. Η ίδια η κα Tsourani θα το επιβλέψει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Επισκεφθείτε το ατελιέ μας κατόπιν ραντεβού για να ενημερωθείτε για τα τελευταία μοντέλα μας. Για να ανακαλύψετε αυτό που σας ταιριάζει συζητώντας θα μπορείτε να ανανεώσετε και να επιτύχετε ένα καινούργιο στυλ.

[parallax-scroll id=”443″]

Η Σχεδιάστρια Tsourani

Η γνωστή στο ελληνικό κοινό σχεδιάστρια Tsourani, δίνει στο ατελιέ της τέσσερα χαρακτηριστικά που του δίνουν τη δυνατότητα να ξεχωρίζει απο άλλες εταιρείες στο χώρο της μόδας

  • Μπορεί να κατασκευάσει δημιουργίες σε μεγέθη απο small μέχρι XL
  • Εκτελεί παραγγελίες ακριβώς για το σωματότυπο σας. Παράλληλα υλοποιεί δημιουργίες στο στυλ που εσείς έχετε επιλέξει, σας κάνει να νοιώθετε όμορφα και δεν το αποχωρίζεσθε.
  • Δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σας. Πολλά απο τα ενδύματα σας για κάποιο λόγο δεν τα χρησιμοποιείτε. Αναλαμβάνουμε την ανανέωση των ενδυμάτων σας. Κατόπιν των οδηγιών της κας Tsourani τόσο στυλιστικά όσο και τεχνικά, η τροποποίηση γίνεται επιτυχημένη. Θα είστε ικανοποιημένες και θα τα ξαναφορέσετε. Αυτό το εγγυάται η επιμέλεια της στυλίστριας, η εμπειρία των μοδιστρών μας και η ποικιλία των υφασμάτων που διαθέτει η εταιρεία μας.
    Στο atelier μας συνδυάζουμε τα χρώματα και τους τύπους υφασμάτων με δικές μας συλλογές υφασμάτων. Παραδείγματος χάριν :
    Όταν σκεφτόμαστε το μετάξι η πρώτη υφή που συνήθως οραματιζόμαστε είναι το σατεν, Charmeuse που είναι ξαδερφάκι του satin, georgette ζωρζέττα είναι αρκετά παρεμφερή του chiffon σε “πέσιμο” και αίσθηση, Chiffon που είναι πολύ ελαφρύ σα χάδι και ρέει. Δεν προσκολλάει στο σώμα, Peau De Soie ή Duchess Satin κλπ
    Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και τα ενδύματα σας ανανεώνται σαν καινούργια με πολύ χαμηλότερο κόστος σε σχέση με το να αγοράζατε ένα καινούργιο ένδυμα.
  • Αναλαμβάνουμε να ράψουμε με δικό σας ύφασμα και να δημιουργήσουμε το φόρεμα που έχετε ονειρευτεί, ραμμένο ειδικά για εσάς στα μέτρα σας.