Συνάντηση Μόδας

Ελάτε στο Ατελιέ Τσουράνη την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 στις 6 μ.μ. στην συνάντηση μόδας για να γνωρίσετε την συλλογή των νυφικών και βραδινών φορεμάτων μας.

Θα μπορέσετε να δοκιμάσετε φορέματα υψηλής μόδας και μία τυχερή θα κερδίσει ένα νυφικό Sabrina Tsourani, μετά από κλήρωση που θα γίνει στο χώρο μας.

Κάντε εγγραφή στην λίστα δήλωσης συμμετοχής εδώ: Φόρμα Συμμετοχής για να μπορέσετε να συμμετέχετε στην κλήρωση. Οι θέσεις στο event είναι περιορισμένες.

Ελάτε στη Συνάντηση Μόδας στο Atelier Tsourani και πάρτε μέρος στην κλήρωση για ένα υπέροχο νυφικό από την διάσημη συλλογή μας.

Συμβουλές Μόδας

Κατά την διάρκεια του event η σχεδιάστρια και Fashion Expert κα.Σαμπρίνα Τσουράνη θα δώσει σε όλες τις κυρίες συμβουλές μόδας και fashion συνδυασμών.

Η ιδανική επιλογή ρούχων στηρίζεται στην θεμελιώδη αρχή, πως ότι φοράμε πρωτίστως θέλουμε να μας κολακεύει. Για να το πετύχουμε αυτό, είναι σημαντικό να συνδυάζουμε τα υφάσματα, τα χρώματα και την γραμμή του κάθε ρούχου σύμφωνα με τον τύπο του σώματος μας.

Η κα.Τσουράνη έχει επιμελήθει, επί σειρά ετών, τις εμφανίσεις διακεκριμένων γυναικών της Αθήνας. Οι δυναμικές γυναίκες φροντίζουν όλες τις λεπτομέρειες της γκαρνταρόμπας τους, είτε βρίσκονται στον εργασιακό τους χώρο είτε φωτoγραφίζονται σε μια κοσμική εκδήλωση ή δεξίωση.

Στην Συνάντηση Μόδας θα διαπιστώσετε πως η στυλιστική επιμέλεια ενός επαγγελματία μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην συνολική μας εικόνα. Οι φίλες του Ατελιέ έχουν τραβήξει όλο τον θαυμασμό πάνω τους και έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις , σε ιδιαίτερα σημαντικές στιγμές της ζωής τους.

Συλλογή ΤSOURANI

Στη συλλογή φορεμάτων και νυφικών TSOURANI, θα βρείτε την ιδανική επιλογή για εσάς! Ελάτε στην Συνάντηση Μόδας και ανακαλύψετε τις προτάσεις μας σε απογευματινά φορέματα, βραδινά, νυφικά φορέματα πολιτικού γάμου και χειροποίητα νυφικά. Μην ξεχνάτε πως μια τυχερή θα αποκτήσει ένα νυφικό TSOURANI, μετά απο κλήρωση. Κάντε εγγραφή στην λίστα δήλωσης συμμετοχής!

Τα Νυφικά TSOURANI μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις και να σας αναδείξουν ακριβώς όπως το έχετε ονειρευτεί. Κάθε γυναίκα αξίζει τον θαυμασμό την ημέρα του γάμου της. Οι συμβουλές μόδας της Fashion Stylist & Expert κα. Σαμπρίνας Τσουράνη θα σας βοηθήσουν να λάμψετε σαν το πιο φωτεινό αστέρι.

Κλείστε ραντεβού στο 2107018232 και ελάτε στο Ατελιέ μας για να βρείτε το ιδανικό νυφικό για εσάς! Κοντά μας θα δημιουργήσετε το νυφικό των ονείρων σας!