Αγαπημένες φίλες και μανούλες.

Τα maxi φορέματα που τόσο όλες αγαπάτε δεν έχουν πρακτικότητα όταν θέλουμε να τα φορέσουμε για τη βάφτιση του παιδιού μας. Υπάρχει περίπτωση να μπλεχτούν στα παπούτσια μας, δεν είναι άνετα στην κίνηση, δεν βολεύουν όταν σκύβουμε και κρατάμε το μωρό. Γενικά είναι μια άβολη λύση για το συγκεκριμένο event. Η λύση για τη Νονα σε Βαφτιση είναι τα coctail φορεματα.

Νονα σε Βαφτιση – Cocktail Φορέματα

φόρεμα cocktail για αποφοίτηση

φόρεμα cocktail – Νονα σε Βαφτιση

Όταν είμαστε νονά σε βάφτιση καλό είναι να επιλέγουμε πατρόν,
σχήματα και υφάσματα ρούχων που να είναι άνετα μπορούνε εύκολα να μας βολέψουν στην κίνηση και δεν μπαίνουν ανάμεσα στα πόδια μας. Ένα σίγουρο πατρόν φορέματος το οποίο ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες και ασφαλώς στην περίσταση είναι ένα coctail φόρεμα μέχρι το γόνατο είτε σε ίσια γραμμή, είτε με μια ανάλαφρη φούστα σε Α γραμμή.

Πολλές απο εσάς μπορεί να θεωρείτε απαραίτητο στη βάφτιση του μονάκριβου σας,  ότι πρέπει να φορέσετε φούστα ή και φόρεμα.
Όμως σας επισημαίνω ότι μια φαρδιά παντελόνα ή ακόμη και ένα κοστούμι έχουν το ίδιο σικ αποτέλεσμα.
Μη φοβηθείτε να φορέσετε ένα total white κοστούμι, ένα γκρί, ένα κοστούμι φλοράλ ή παντελόνι φλοράλ με ένα λευκό σακάκι απο πάνω στη βάφτιση του μονάκριβου παιδιού σας.
Μη φοβηθείτε λοιπόν αυτή τη λύση είναι ένα πολύ σύγχρονο αποτέλεσμα και είναι και πολύ βολικό.

Πολλές μανούλες μπερδεύονται με τη βάφτιση του παιδιού τους.
Κάνουν το λάθος να συγχέουν την αγάπη τους για το παιδί τους με τον τρόπο που θα πρέπει να εμφανιστούν.
Ντύνονται πάρα πολύ βραδινά και πολύ επίσημα.
Όλα τα βραδινά υφάσματα που είναι πιο βαριά, μπορεί να έχουν δαντέλλα, μοτίβα, έντονα χρώματα,
μεταλλικές λεπτομέρειες και λάμψεις στο μεσημεριανό φως που συνηθίζεται να γίνονται οι βαφτίσεις χειμώνα ή καλοκαίρι φαίνονται υπερβολικά.
Επίσης η μη πρακτικότητα όταν φοράμε ένα μακρύ φόρεμα με πάρα πολύ έντονους χρωματικούς συνδυασμούς στα υφάσματα είτε χρυσές λεπτομέρειες, χρυσά αξεσουαρ δυστυχώς
δεν βοήθανε για μια επιτυχημένη εμφάνιση για το συγκεκριμένο μυστήριο-περίσταση.